Cândidans

Cândidans is een Dansschool gelegen aan Geestakker 548 in Eindhoven.

Meer informatie over Cândidans in Eindhoven

Cândidans is een Dansschool gelegen in Eindhoven op Geestakker 548.

Kom erachter wat Cândidans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Cândidans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Cândidans op de juiste plek. Bij Cândidans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Cândidans in Eindhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Geestakker 548 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Cândidans. Je kan Cândidans telefonisch bereiken op: 31 6 20076801 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.candidans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Cândidans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Cândidans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cândidans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Cândidans

Bezoekers bekeken ook