Centrum voor de Kunsten It Toanhûs

Centrum voor de Kunsten It Toanhûs is een Muziekschool gelegen aan Kon. Julianalaan 3 in Joure.

Meer informatie over Centrum voor de Kunsten It Toanhûs in Joure

Centrum voor de Kunsten It Toanhûs is een Muziekschool gelegen in Joure op Kon. Julianalaan 3.

Kom erachter wat Centrum voor de Kunsten It Toanhûs voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Centrum voor de Kunsten It Toanhûs om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Muziekschool in de buurt van Joure? Dan ben je bij Centrum voor de Kunsten It Toanhûs op de juiste plek. Bij Centrum voor de Kunsten It Toanhûs kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Centrum voor de Kunsten It Toanhûs in Joure is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Muziekschool is gelegen aan Kon. Julianalaan 3 in Joure. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Joure of niet, iedereen is welkom bij Centrum voor de Kunsten It Toanhûs. Je kan Centrum voor de Kunsten It Toanhûs telefonisch bereiken op: 31 513 417 555 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.toanhus.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Centrum voor de Kunsten It Toanhûs en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Centrum voor de Kunsten It Toanhûs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor de Kunsten It Toanhûs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Centrum voor de Kunsten It Toanhûs

Bezoekers bekeken ook