Dance eMotion

Dance eMotion is een Dansschool gelegen aan Galjoenstraat 73 in Den Helder.

Meer informatie over Dance eMotion in Den Helder

Dance eMotion is een Dansschool gelegen in Den Helder op Galjoenstraat 73.

Kom erachter wat Dance eMotion voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance eMotion om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij Dance eMotion op de juiste plek. Bij Dance eMotion kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance eMotion in Den Helder is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Galjoenstraat 73 in Den Helder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Helder of niet, iedereen is welkom bij Dance eMotion. Je kan Dance eMotion telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance eMotion en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance eMotion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance eMotion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance eMotion

Bezoekers bekeken ook