Dance Skills

Dance Skills is een Dansschool gelegen aan Kloosterstraat 15 in Doesburg.

Meer informatie over Dance Skills in Doesburg

Dance Skills is een Dansschool gelegen in Doesburg op Kloosterstraat 15.

Kom erachter wat Dance Skills voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Skills om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Doesburg? Dan ben je bij Dance Skills op de juiste plek. Bij Dance Skills kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Skills in Doesburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kloosterstraat 15 in Doesburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doesburg of niet, iedereen is welkom bij Dance Skills. Je kan Dance Skills telefonisch bereiken op: 31 6 12113442 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dance-skills.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Skills en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Skills? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Skills het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Skills

Bezoekers bekeken ook