Studio Danstique

Studio Danstique is een Dansschool gelegen aan Molenven in Helmond.

Meer informatie over Studio Danstique in Helmond

Studio Danstique is een Dansschool gelegen in Helmond op Molenven.

Kom erachter wat Studio Danstique voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio Danstique om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Studio Danstique op de juiste plek. Bij Studio Danstique kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio Danstique in Helmond is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Molenven in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Studio Danstique. Je kan Studio Danstique telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://studiodanstique.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio Danstique en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Danstique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Danstique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio Danstique

Bezoekers bekeken ook