Danscentrum Dwars

Danscentrum Dwars is een Dansschool gelegen aan Fazantstraat 26 in Haaksbergen.

Meer informatie over Danscentrum Dwars in Haaksbergen

Danscentrum Dwars is een Dansschool gelegen in Haaksbergen op Fazantstraat 26.

Kom erachter wat Danscentrum Dwars voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Dwars om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haaksbergen? Dan ben je bij Danscentrum Dwars op de juiste plek. Bij Danscentrum Dwars kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Dwars in Haaksbergen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Fazantstraat 26 in Haaksbergen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haaksbergen of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Dwars. Je kan Danscentrum Dwars telefonisch bereiken op: 31 6 13908602 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschooldwars.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Dwars en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Dwars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Dwars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Dwars

Bezoekers bekeken ook