Dansstudio 7

Dansstudio 7 is een Dansschool gelegen aan Veenschapswijk 5 in Erica.

Meer informatie over Dansstudio 7 in Erica

Dansstudio 7 is een Dansschool gelegen in Erica op Veenschapswijk 5.

Kom erachter wat Dansstudio 7 voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio 7 om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Erica? Dan ben je bij Dansstudio 7 op de juiste plek. Bij Dansstudio 7 kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio 7 in Erica is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Veenschapswijk 5 in Erica. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Erica of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio 7. Je kan Dansstudio 7 telefonisch bereiken op: 31 6 29395527 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio 7 en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio 7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio 7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio 7

Bezoekers bekeken ook