Dans en Geniet

Dans en Geniet is een Dansschool gelegen aan Geesterduinweg 3 in Castricum.

Meer informatie over Dans en Geniet in Castricum

Dans en Geniet is een Dansschool gelegen in Castricum op Geesterduinweg 3.

Kom erachter wat Dans en Geniet voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans en Geniet om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Castricum? Dan ben je bij Dans en Geniet op de juiste plek. Bij Dans en Geniet kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans en Geniet in Castricum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Geesterduinweg 3 in Castricum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Castricum of niet, iedereen is welkom bij Dans en Geniet. Je kan Dans en Geniet telefonisch bereiken op: 31 6 24503879 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansengeniet.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans en Geniet en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans en Geniet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans en Geniet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans en Geniet

Bezoekers bekeken ook