Dansschool Salsafever In Enschede

Dansschool Salsafever In Enschede is een Dansschool gelegen aan De Klomp 122 in Enschede.

Meer informatie over Dansschool Salsafever In Enschede in Enschede

Dansschool Salsafever In Enschede is een Dansschool gelegen in Enschede op De Klomp 122.

Kom erachter wat Dansschool Salsafever In Enschede voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Salsafever In Enschede om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Dansschool Salsafever In Enschede op de juiste plek. Bij Dansschool Salsafever In Enschede kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Salsafever In Enschede in Enschede is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Klomp 122 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Salsafever In Enschede. Je kan Dansschool Salsafever In Enschede telefonisch bereiken op: 31 6 25131564 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.salsafever-enschede.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Salsafever In Enschede en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Salsafever In Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Salsafever In Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Salsafever In Enschede

Bezoekers bekeken ook