Dansschool Van Den Adel

Dansschool Van Den Adel is een Dansschool gelegen aan Binderij 5 in Amstelveen.

Meer informatie over Dansschool Van Den Adel in Amstelveen

Dansschool Van Den Adel is een Dansschool gelegen in Amstelveen op Binderij 5.

Kom erachter wat Dansschool Van Den Adel voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Van Den Adel om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amstelveen? Dan ben je bij Dansschool Van Den Adel op de juiste plek. Bij Dansschool Van Den Adel kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Van Den Adel in Amstelveen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Binderij 5 in Amstelveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amstelveen of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Van Den Adel. Je kan Dansschool Van Den Adel telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Van Den Adel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Van Den Adel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Van Den Adel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Van Den Adel

Bezoekers bekeken ook