Dansschool van der Putten

Dansschool van der Putten is een Dansschool gelegen aan Kalisstraat 1 in Meijel.

Meer informatie over Dansschool van der Putten in Meijel

Dansschool van der Putten is een Dansschool gelegen in Meijel op Kalisstraat 1.

Kom erachter wat Dansschool van der Putten voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool van der Putten om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Meijel? Dan ben je bij Dansschool van der Putten op de juiste plek. Bij Dansschool van der Putten kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool van der Putten in Meijel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kalisstraat 1 in Meijel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Meijel of niet, iedereen is welkom bij Dansschool van der Putten. Je kan Dansschool van der Putten telefonisch bereiken op: 31 40 280 1680 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool van der Putten en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool van der Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool van der Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool van der Putten

Bezoekers bekeken ook