DanSwing

DanSwing is een Dansschool gelegen aan van Polanenpark 242, leslocatie = Thorbeckestraat 37 in Wassenaar.

Meer informatie over DanSwing in Wassenaar

DanSwing is een Dansschool gelegen in Wassenaar op van Polanenpark 242, leslocatie = Thorbeckestraat 37.

Kom erachter wat DanSwing voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DanSwing om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wassenaar? Dan ben je bij DanSwing op de juiste plek. Bij DanSwing kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DanSwing in Wassenaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan van Polanenpark 242, leslocatie = Thorbeckestraat 37 in Wassenaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wassenaar of niet, iedereen is welkom bij DanSwing. Je kan DanSwing telefonisch bereiken op: 31 6 10332618 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danswing.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DanSwing en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DanSwing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DanSwing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DanSwing

Bezoekers bekeken ook