Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie!

Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! is een Dansschool gelegen aan Jan van Beaumontstraat 26 in Gouda.

Meer informatie over Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! in Gouda

Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! is een Dansschool gelegen in Gouda op Jan van Beaumontstraat 26.

Kom erachter wat Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gouda? Dan ben je bij Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! op de juiste plek. Bij Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! in Gouda is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jan van Beaumontstraat 26 in Gouda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gouda of niet, iedereen is welkom bij Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie!. Je kan Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansworkshopsbytes.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansworkshops by Tes - dansworkshops voor kinderen op locatie! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansworkshops by Tes – dansworkshops voor kinderen op locatie!

Bezoekers bekeken ook