Jop Vermeesch

Jop Vermeesch is een gelegen aan Kloosterweg 1 in Heerlen.

Meer informatie over Jop Vermeesch in Heerlen

Jop Vermeesch is een gelegen in Heerlen op Kloosterweg 1.

Kom erachter wat Jop Vermeesch voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Jop Vermeesch om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij Jop Vermeesch op de juiste plek. Bij Jop Vermeesch kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Jop Vermeesch in Heerlen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze is gelegen aan Kloosterweg 1 in Heerlen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerlen of niet, iedereen is welkom bij Jop Vermeesch. Je kan Jop Vermeesch telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jopvermeesch.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Jop Vermeesch en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Jop Vermeesch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jop Vermeesch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Jop Vermeesch

Bezoekers bekeken ook