Hellen Jordan

Hellen Jordan is een Salsaschool gelegen aan Uitslagsweg 47 in Hengelo.

Meer informatie over Hellen Jordan in Hengelo

Hellen Jordan is een Salsaschool gelegen in Hengelo op Uitslagsweg 47.

Kom erachter wat Hellen Jordan voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Hellen Jordan om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Salsaschool in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij Hellen Jordan op de juiste plek. Bij Hellen Jordan kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Hellen Jordan in Hengelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Salsaschool is gelegen aan Uitslagsweg 47 in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen is welkom bij Hellen Jordan. Je kan Hellen Jordan telefonisch bereiken op: 31 6 18711411 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Hellen Jordan en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Hellen Jordan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hellen Jordan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Hellen Jordan

Bezoekers bekeken ook