1. overige producten
  2. Dotting tools 5 stuks.

Dotting tools 5 stuks.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Dotting tools 5 stuks. Op deze pagina weet je precies wat Dotting tools 5 stuks. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Dotting tools 5 stuks. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Dotting tools 5 stuks.

Kleur

Multi

Ingrediënten

Niet van toepassing. Gemaakt van metaal.

Inhoud

45 g

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

37 g

Omschrijving van Dotting tools 5 stuks.

Met deze dotting tools van 5 stuks kun je eindeloos creatief zijn. De verschillende maten van de tools maken het mogelijk om verschillende soorten kunstwerken te maken. Je kunt zelfs dunne lijnen maken voor kleine details. Met deze set dotting tools kun je niet alleen overweldigende dot painting kunstwerken maken, maar ook 3D-objecten zoals keramische figuren en schilderijen. De dotting tools zijn gemaakt van hoogwaardig metaal dat bestand is tegen stoten, krassen en corrosie. Daardoor kun je de tools veilig gebruiken om kunstwerken te maken die jarenlang mooi blijven. De tools hebben een comfortabele grip waardoor je ze gemakkelijker kunt gebruiken. Met deze dotting tools kun je eindeloos experimenteren met kleuren, patronen en texturen om unieke kunstwerken te creëren.

Veelgestelde vragen over Dotting tools 5 stuks.

Dotting tools 5 stuks. wordt verkocht met een inhoud van 45 g. Het heeft tevens een gewicht van 37 g

De kleur waarin Dotting tools 5 stuks. verkocht wordt is Multi. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Dotting tools 5 stuks. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Niet van toepassing. Gemaakt van metaal.

Dotting tools 5 stuks. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Dotting tools 5 stuks. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Dotting tools 5 stuks. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Dotting tools 5 stuks. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica