1. overige producten
  2. Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME.

Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. Op deze pagina weet je precies wat Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME.

Kleur

Multicolor

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.084 kg

Omschrijving van Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME.

Deze Depesche TOPModel make-up set biedt alles wat je nodig hebt om er perfect uit te zien! De set bevat een zacht roze rouge, dat perfect is om je wangen te accentueren. De schuine kwast is gemaakt van zacht poeder, waardoor je make-up mooi en egaal verspreid wordt. Ook zijn er leuke stickertjes in de set meegeleverd, die je op je gezicht of armen kunt plakken. Zo kun je jouw look een leuke en creatieve twist geven. De set is verpakt in een stijlvolle zwart-roze doos met een afbeelding van TOPModel-modellen. De ingrediënten van de make-up zijn vrij van parabenen en kunnen veilig worden gebruikt door kinderen en volwassenen. Zo kun je met een gerust hart genieten van deze geweldige make-up set!

Veelgestelde vragen over Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME.

Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 0.084 kg

De kleur waarin Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. verkocht wordt is Multicolor. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Depesche TOPModel rouge kwast BEAUTY ME. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica