1. overige producten
  2. Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze.

Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. Op deze pagina weet je precies wat Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze.

Kleur

Wit

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.24 kg

Omschrijving van Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze.

Deze vijl is ideaal voor het verzorgen en stylen van je nagels. Met de 6 verschillende attributen kun je elke nagel afwerken zoals je wilt. De vijl heeft een krachtige motor, waardoor het eenvoudig is om je nagels precies zo te vijlen als je wilt. Het ontwerp is compact en gemakkelijk te gebruiken, waardoor je deze kunt meenemen en overal je nagels kunt verzorgen. De kleur roze maakt de vijl extra aantrekkelijk en past perfect bij de kleur van je nagels. De vijl bevat ook een Freesje waarmee je nagels glad en glad kunt maken. Het rolletje is perfect voor het verwijderen van kleine oneffenheden en het polijsten van je nagels. De vijl is ook voorzien van een LED-verlichting, waardoor je de verschillende details goed kunt zien. Met deze elektrische vijl krijg je een professionele kwaliteit manicure of pedicure bij je thuis. De vijl is erg stevig en duurzaam, waardoor je er lang plezier van zal hebben.

Veelgestelde vragen over Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze.

Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 0.24 kg

De kleur waarin Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. verkocht wordt is Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Electrische nagelvijl vijl met Freesjes en rolletjes Roze. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica