Dansgarde Veldjmuus

Dansgarde Veldjmuus is een Dansschool gelegen aan Prins Bernhardstraat 1 in Roermond.

Meer informatie over Dansgarde Veldjmuus in Roermond

Dansgarde Veldjmuus is een Dansschool gelegen in Roermond op Prins Bernhardstraat 1.

Kom erachter wat Dansgarde Veldjmuus voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansgarde Veldjmuus om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Roermond? Dan ben je bij Dansgarde Veldjmuus op de juiste plek. Bij Dansgarde Veldjmuus kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansgarde Veldjmuus in Roermond is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Prins Bernhardstraat 1 in Roermond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roermond of niet, iedereen is welkom bij Dansgarde Veldjmuus. Je kan Dansgarde Veldjmuus telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.veldjmuus.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansgarde Veldjmuus en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansgarde Veldjmuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansgarde Veldjmuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansgarde Veldjmuus

Bezoekers bekeken ook