Dansschool Ashakiran

Dansschool Ashakiran is een Dansschool gelegen aan Kurt Callostraat 11 in Rotterdam.

Meer informatie over Dansschool Ashakiran in Rotterdam

Dansschool Ashakiran is een Dansschool gelegen in Rotterdam op Kurt Callostraat 11.

Kom erachter wat Dansschool Ashakiran voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Ashakiran om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Dansschool Ashakiran op de juiste plek. Bij Dansschool Ashakiran kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Ashakiran in Rotterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kurt Callostraat 11 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Ashakiran. Je kan Dansschool Ashakiran telefonisch bereiken op: 31 6 20070648 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.ashakiran.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Ashakiran en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Ashakiran? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Ashakiran het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Ashakiran

Bezoekers bekeken ook