Monia Bellydance

Monia Bellydance is een Dansschool gelegen aan Landweringstraat 112 in Sittard.

Meer informatie over Monia Bellydance in Sittard

Monia Bellydance is een Dansschool gelegen in Sittard op Landweringstraat 112.

Kom erachter wat Monia Bellydance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Monia Bellydance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sittard? Dan ben je bij Monia Bellydance op de juiste plek. Bij Monia Bellydance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Monia Bellydance in Sittard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Landweringstraat 112 in Sittard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sittard of niet, iedereen is welkom bij Monia Bellydance. Je kan Monia Bellydance telefonisch bereiken op: 31 6 40948088 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.moniabellydance.nl/contactgegevens

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Monia Bellydance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Monia Bellydance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monia Bellydance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Monia Bellydance

Bezoekers bekeken ook