1. overige producten
  2. Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje.

Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. Op deze pagina weet je precies wat Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje.

Kleur

Zilver

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

50 g

Omschrijving van Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje.

De Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje is een ideale tool om perfecte kunst- of gelnagels te maken. De kleine maar krachtige tool heeft aan beide uiteinden verschillende functies. Aan de ene kant heeft het een scherpe punt om de nagels schoon te maken en aan de andere kant heeft het een voetje in de vorm van een hoefje. Dit voetje is perfect om de nagelriemen los te maken voor het aanbrengen van de kunstnagels. Daarnaast kunnen beide uiteinden ook gebruikt worden voor het modelleren van acryl of gel. Het Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje is een geweldige tool voor professionals en voor thuis. Het is gemaakt van metaal van topkwaliteit en het is duurzaam en sterk. Het is ook erg handig om mee te nemen in een tas of koffer. Dankzij de multifunctionele eigenschappen van het bokkenpootje kunt u perfecte kunst- of gelnagels creëren, waardoor het een must-have is voor iedereen die werkzaam is in de schoonheidsbranche.

Veelgestelde vragen over Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje.

Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 50 g

De kleur waarin Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. verkocht wordt is Zilver. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Metalen bokkenpoot cuticle pusher nagelriemduwer bokkenpootje. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica