1. overige producten
  2. Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje.

Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. Op deze pagina weet je precies wat Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje.

Kleur

Transparant

Ingrediënten

Ethyl Cyanoacrylate , Polymethyl Methacrylate , Boron Trifluoride diethyl etherate , PEG-22 Dimethacrelate , Hydroquinone , Trans-aconitic acid

Inhoud

5 ml

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

0.50 kg

Omschrijving van Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje.

De Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje is een kwaliteitsproduct dat is gemaakt van professionele kwaliteit ingrediënten. Het heeft een zeer sterke hechting en levert een perfecte afwerking. Bovendien is het snel droog, waardoor je geen lange wachttijden hebt. De nagellijm is gemakkelijk aan te brengen dankzij het handige kwastje waarmee je de nagellijm kunt aanbrengen op de kunstnagel. Hierdoor krijg je nog preciezere lijmstrepen dan met een tuitje. De lijm is ook geschikt voor het bevestigen van fimofiguren of strasssteentjes en kan ook gebruikt worden voor andere toepassingen. De lijm is kleurloos, waardoor de lijmstrepen niet zichtbaar zijn. Bovendien is de lijm ook verkrijgbaar in andere formaten, zodat je altijd de juiste hoeveelheid hebt voor je project.

Veelgestelde vragen over Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje.

Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. wordt verkocht met een inhoud van 5 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.50 kg

De kleur waarin Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. verkocht wordt is Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Ethyl Cyanoacrylate , Polymethyl Methacrylate , Boron Trifluoride diethyl etherate , PEG-22 Dimethacrelate , Hydroquinone , Trans-aconitic acid

Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Strong-Jet Transparante Nagellijm 5ML Kwastje. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica