1. overige producten
  2. Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk.

Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. Op deze pagina weet je precies wat Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk.

Kleur

Natuurlijk bruin

Ingrediënten

Henna Refectocil 15ml. #3 Natuurlijk Bruin Henna waterstofperoxide 3% Profi pil 60ml. Wenkbrauw- en wimperborsteltje Mengglas

Inhoud

10 tot 15 ml, 15 tot 20 ml

Houdbaarheid na opening

2 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Polen

128 g

Omschrijving van Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk.

De Refectocil Henna set is een veelzijdige set die bestaat uit een hoogwaardige kwaliteit henna poeder in natuurlijke kleuren, een Mengglas #3 en een professionele borstel. De henna poeder is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontwikkeld om een langdurig en intens resultaat te geven. Het Mengglas #3 heeft een speciale vorm die het mengen van het poeder en de applicatie vereenvoudigt. De professionele borstel is gemaakt van synthetisch haar en is perfect voor het aanbrengen van een mooi, gelijkmatig resultaat. De Refectocil Henna set is een uitstekende keuze voor zowel professioneel gebruik als voor het gebruik thuis. De set is eenvoudig in gebruik en is perfect voor het creëren van een zachte, natuurlijke look met langdurige kleur. Het is ook een uitstekende optie voor mensen met een gevoelige huid, omdat het geen chemische stoffen bevat en het geen irritatie veroorzaakt. De set is ideaal voor het creëren van een subtiele glamour look of een meer dramatische look.

Veelgestelde vragen over Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk.

Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. wordt verkocht met een inhoud van 10 tot 15 ml, 15 tot 20 ml. Het heeft tevens een gewicht van 128 g

De kleur waarin Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. verkocht wordt is Natuurlijk bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Henna Refectocil 15ml. #3 Natuurlijk Bruin Henna waterstofperoxide 3% Profi pil 60ml. Wenkbrauw- en wimperborsteltje Mengglas

Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. vindt zijn origine in Polen. Dit is de plek waar Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Refectocil Henna Set Incl. Brush Mengglas #3 Natuurlijk. 2 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica