JA!Academy

JA!Academy is een Dansschool gelegen aan Don Boscostraat 2 in Eindhoven.

Meer informatie over JA!Academy in Eindhoven

JA!Academy is een Dansschool gelegen in Eindhoven op Don Boscostraat 2.

Kom erachter wat JA!Academy voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek JA!Academy om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij JA!Academy op de juiste plek. Bij JA!Academy kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

JA!Academy in Eindhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Don Boscostraat 2 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij JA!Academy. Je kan JA!Academy telefonisch bereiken op: 31 6 31233075 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jaacademy.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar JA!Academy en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij JA!Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JA!Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. JA!Academy

Bezoekers bekeken ook