Xenion

Xenion is een Dansschool gelegen aan Professor R. Regoutstraat 65 - 67 in Best.

Meer informatie over Xenion in Best

Xenion is een Dansschool gelegen in Best op Professor R. Regoutstraat 65 - 67.

Kom erachter wat Xenion voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Xenion om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Best? Dan ben je bij Xenion op de juiste plek. Bij Xenion kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Xenion in Best is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Professor R. Regoutstraat 65 - 67 in Best. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Best of niet, iedereen is welkom bij Xenion. Je kan Xenion telefonisch bereiken op: 31 499 396 376 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Xenion en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Xenion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xenion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Xenion

Bezoekers bekeken ook