LineDance de Kiep

LineDance de Kiep is een Dansschool gelegen aan Semsstraat 95 in Eexterveenschekanaal.

Meer informatie over LineDance de Kiep in Eexterveenschekanaal

LineDance de Kiep is een Dansschool gelegen in Eexterveenschekanaal op Semsstraat 95.

Kom erachter wat LineDance de Kiep voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek LineDance de Kiep om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eexterveenschekanaal? Dan ben je bij LineDance de Kiep op de juiste plek. Bij LineDance de Kiep kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

LineDance de Kiep in Eexterveenschekanaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Semsstraat 95 in Eexterveenschekanaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eexterveenschekanaal of niet, iedereen is welkom bij LineDance de Kiep. Je kan LineDance de Kiep telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar LineDance de Kiep en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij LineDance de Kiep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LineDance de Kiep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. LineDance de Kiep

Bezoekers bekeken ook