1. overige producten
  2. Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en.

Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. Op deze pagina weet je precies wat Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en.

Kleur

Wit

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.36 kg

Omschrijving van Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en.

Met de Melodii ML10X Make Up Spiegel creëer je een perfecte ochtendroutine. Met deze make-up spiegel met LED-verlichting en vergrotingsfunctie haal je alles tot wel 10 keer dichterbij. Een absolute musthave voor elke make-up kenner. De spiegel is 360° graden draaibaar en bevestigbaar aan iedere vlakke ondergrond. Dankzij de 16 witte LED lampen heb je licht dat precies op daglicht lijkt. Voor iedereen die er perfect uit wil zien, is deze make-up spiegel met verlichting een uitkomst. Niet alleen voor make-up, maar ook voor huidverzorging, scheren, epileren, lenzen of zelfs hairstyling. Je bent verzekerd van een perfect resultaat. Ook voor mannen is deze spiegel ideaal om je gevoel voor stijl te verbeteren. Het enige wat je hoeft te doen is de spiegel aan de muur te bevestigen, en je bent klaar om perfect gestyled de deur uit te gaan.

Veelgestelde vragen over Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en.

Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 0.36 kg

De kleur waarin Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. verkocht wordt is Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Melodii ML10X Make Up Spiegel met LED Verlichting Scheerspiegel 10x Vergroting Met Tru-Daylight verlichting Voor hem en. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica