1. overige producten
  2. FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper.

FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. Op deze pagina weet je precies wat FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper.

Kleur

Zwart

Ingrediënten

Inhoud

176 g

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.18 kg

Omschrijving van FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper.

De FreshDragon nagelknipper set met nagelvijl maakt het knippen van je nagels een stuk makkelijker en veiliger. De nagelknipper is gemaakt van duurzaam staal, wat zorgt voor een lange levensduur. De uitstekende kwaliteit vijl zorgt voor een perfecte afwerking van de nagel. De nagelvijl heeft verschillende korrels aan beide zijden, waardoor je zowel fijne als grove kanten kunt maken. Naast de nagelknipper en de nagelvijl, bevat deze set ook een nagelset om kalknagels tegen te gaan. Deze nagelbijter is gemaakt van roestvrij staal en heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor je makkelijk en veilig je nagels kunt knippen. Deze set bevat ook een teennagelknipper, waarmee je gerust de ingegroeide teennagels kunt knippen. Deze teennagelknipper is zo ontworpen dat hij doeltreffend teennagels knipt, zonder de huid te beschadigen. Bovendien is deze set ook nog eens erg betaalbaar.

Veelgestelde vragen over FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper.

FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. wordt verkocht met een inhoud van 176 g. Het heeft tevens een gewicht van 0.18 kg

De kleur waarin FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. verkocht wordt is Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. bestaat uit de volgende ingrediënten:

FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt FreshDragon Nagelknipper Set met Nagelvijl Nagelset tegen Kalknagels Nageltang Teennagelknipper. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica