1. overige producten
  2. Formagel Transparant (Buildergel) 15ml.

Formagel Transparant (Buildergel) 15ml.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. Op deze pagina weet je precies wat Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Formagel Transparant (Buildergel) 15ml.

Kleur

Transparant

Ingrediënten

Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hydroxypropyl methacrylate, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Silica, Titatium dioxide/Cl 77891, Violet 2/Cl 60725

Inhoud

15 ml

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

VS

0.03 kg

Omschrijving van Formagel Transparant (Buildergel) 15ml.

Formagel Transparant is een multifunctioneel product dat zich gemakkelijk laat vormen. Het is een dunne, flexibele gel die perfect is voor het creëren van natuurlijke of kunstnagels. Het is perfect te gebruiken om nageltips te maken, je eigen creatieve gedetailleerde nagelontwerpen te creëren of het stevig houden van een nagelvorm. De gel heeft een uitstekende hechting en droogt snel op met een LED/UV lamp. De transparante kleur van de gel maakt het eenvoudig om de kleur van de nagel onder de gel volledig zichtbaar te maken. Ook is Formagel Transparant geschikt als basis voor andere gelpolish producten zoals kleur- en glittergel. Met onze Formagel Transparant kun je alles creëren wat je wilt!

Veelgestelde vragen over Formagel Transparant (Buildergel) 15ml.

Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. wordt verkocht met een inhoud van 15 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.03 kg

De kleur waarin Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. verkocht wordt is Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Hydroxypropyl methacrylate, Hydroxycydohexyl Phenyl Ketone, Silica, Titatium dioxide/Cl 77891, Violet 2/Cl 60725

Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. vindt zijn origine in VS. Dit is de plek waar Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Formagel Transparant (Buildergel) 15ml. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica