Pesta Dansa

Pesta Dansa is een Dansschool gelegen aan Hofwijck 22 in Almelo.

Meer informatie over Pesta Dansa in Almelo

Pesta Dansa is een Dansschool gelegen in Almelo op Hofwijck 22.

Kom erachter wat Pesta Dansa voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Pesta Dansa om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Almelo? Dan ben je bij Pesta Dansa op de juiste plek. Bij Pesta Dansa kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Pesta Dansa in Almelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hofwijck 22 in Almelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almelo of niet, iedereen is welkom bij Pesta Dansa. Je kan Pesta Dansa telefonisch bereiken op: 31 546 865 491 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.pestadansa.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Pesta Dansa en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Pesta Dansa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pesta Dansa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Pesta Dansa

Bezoekers bekeken ook