Dansschool QUICK&SLOW

Dansschool QUICK&SLOW is een Dansschool gelegen aan Alfrinkhof 6 in Roosendaal.

Meer informatie over Dansschool QUICK&SLOW in Roosendaal

Dansschool QUICK&SLOW is een Dansschool gelegen in Roosendaal op Alfrinkhof 6.

Kom erachter wat Dansschool QUICK&SLOW voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool QUICK&SLOW om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Dansschool QUICK&SLOW op de juiste plek. Bij Dansschool QUICK&SLOW kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool QUICK&SLOW in Roosendaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Alfrinkhof 6 in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen is welkom bij Dansschool QUICK&SLOW. Je kan Dansschool QUICK&SLOW telefonisch bereiken op: 31 165 551 067 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolquickenslow.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool QUICK&SLOW en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool QUICK&SLOW? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool QUICK&SLOW het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool QUICK&SLOW

Bezoekers bekeken ook