1. overige producten
  2. Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME.

Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. Op deze pagina weet je precies wat Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME.

Kleur

Multicolor

Ingrediënten

Ingredients glue: ACRYLATES COPOLYMER, AQUA, PHENOXYETHANOL

Inhoud

0 ml

Houdbaarheid na opening

0 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

0.092 kg

Omschrijving van Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME.

Met de Depesche TOPModel Beauty and Me kunstnagels is het eenvoudig om je look te upgraden. Je krijgt 24 prachtig ontworpen plaknagels in verschillende formaten, zodat je voor elke nagel een perfecte pasvorm hebt. De ontwerpen zijn trendy en vrolijk met een gedeeltelijke folieprint. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en zullen je look een stijlvolle boost geven. Je kunt ze combineren met oorbellen of andere accessoires voor een modebewuste look. Je krijgt ook een lijm bij de kunstnagels, waarmee je ze gemakkelijk kunt bevestigen. Het is een veilig en gebruiksvriendelijk product dat je kunt gebruiken om je look op te frissen. De nagels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor ze comfortabel zitten en er natuurlijk uitzien. Je kunt ze gemakkelijk verwijderen met lauw water en zeep. Je kunt er zeker van zijn dat je met de TOPModel kunstnagels een perfecte look creëert.

Veelgestelde vragen over Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME.

Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. wordt verkocht met een inhoud van 0 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.092 kg

De kleur waarin Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. verkocht wordt is Multicolor. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Ingredients glue: ACRYLATES COPOLYMER, AQUA, PHENOXYETHANOL

Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Depesche TOPModel kunstnagels BEAUTY AND ME. 0 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica