1. overige producten
  2. Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator.

Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. Op deze pagina weet je precies wat Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator.

Kleur

Roze

Ingrediënten

Ethyl Cyanoacrylate , Polymethyl Methacrylate , Boron Trifluoride diethyl etherate , PEG-22 Dimethacrelate , Hydroquinone , Trans-aconitic acid

Inhoud

20 g

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

28 g

Omschrijving van Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator.

Royala Nagellijm is de perfecte oplossing voor het verlengen van nagels. Met dit product krijgt u twee flesjes nagellijm met een netto inhoud van 10 gram per stuk. Daarnaast wordt er een kwastje meegeleverd voor het aanbrengen van de lijm. Deze kwast is speciaal ontworpen met een fijne precisie-applicator, wat het aanbrengen van de lijm een stuk gemakkelijker maakt. Met Royala Nagellijm kunt u eenvoudig de lengte en kromming van uw nagels aanpassen. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en biedt een stevige, waterdichte hechting. U kunt er dus zeker van zijn dat uw nagels stevig op hun plek blijven zitten. Bovendien is het een veilig product, dus het is ook nog eens goed voor uw nagels.

Veelgestelde vragen over Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator.

Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. wordt verkocht met een inhoud van 20 g. Het heeft tevens een gewicht van 28 g

De kleur waarin Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. verkocht wordt is Roze. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Ethyl Cyanoacrylate , Polymethyl Methacrylate , Boron Trifluoride diethyl etherate , PEG-22 Dimethacrelate , Hydroquinone , Trans-aconitic acid

Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Royala Nagellijm 2 flesjes a 10 gram met kwastje en fijne precisie-applicator. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica