1. overige producten
  2. RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml.

RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. Op deze pagina weet je precies wat RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml.

Kleur

Creme

Ingrediënten

Niet van toepassing

Inhoud

Meer dan 20 ml

Houdbaarheid na opening

1 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

123 g

Omschrijving van RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml.

Met de RefectoCil Creme Oxidant 3%, 100 ml kunt u de kleur van uw wimpers en wenkbrauwen transformeren. De vloeistof helpt om de verf te mengen en langer te behouden. Deze ontwikkelingscrème heeft een aangename geur, die subtiel is. U kunt de vloeistof gebruiken om uw wimpers en wenkbrauwen langer en dieper te verkleuren, waardoor ze er natuurlijk en gezond uitzien. De RefectoCil Creme Oxidant 3%, 100 ml is een veilige en krachtige vloeistof die uw wimpers en wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling geeft. De formule is ontwikkeld met het oog op een optimale verkleuring, waardoor het resultaat langdurig en duurzaam is. Met deze vloeistof kunt u uw wimpers en wenkbrauwen moeiteloos verkleuren en een frisse, jeugdige look creëren.

Veelgestelde vragen over RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml.

RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. wordt verkocht met een inhoud van Meer dan 20 ml. Het heeft tevens een gewicht van 123 g

De kleur waarin RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. verkocht wordt is Creme. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Niet van toepassing

RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt RefectoCil Creme Oxidant 3% 100 ml. 1 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica