DANS&zo

DANS&zo is een Dansschool gelegen aan Pr. Beatrixlaan 240 in Apeldoorn.

Meer informatie over DANS&zo in Apeldoorn

DANS&zo is een Dansschool gelegen in Apeldoorn op Pr. Beatrixlaan 240.

Kom erachter wat DANS&zo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DANS&zo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij DANS&zo op de juiste plek. Bij DANS&zo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DANS&zo in Apeldoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Pr. Beatrixlaan 240 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij DANS&zo. Je kan DANS&zo telefonisch bereiken op: 31 6 23966054 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansenzo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DANS&zo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DANS&zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DANS&zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DANS&zo

Bezoekers bekeken ook