1. overige producten
  2. Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller.

Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. Op deze pagina weet je precies wat Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller.

Kleur

Ingrediënten

Heldere doorzichtige lijm op waterbasis. Werkt het beste als deze bijna droog is en dan de delen vastplakken.

Inhoud

30 ml

Houdbaarheid na opening

3 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

124 g

Omschrijving van Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller.

De Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller bevat alles wat u nodig heeft om uw wimpers te liften. De set bevat een wimperliftlotion, een sterke lijm, een wimperserum, een wenkbrauw gel en een wimperkruller. Het is zo ontworpen dat u alle stappen gemakkelijk kunt uitvoeren. De wimperliftlotion is gemaakt van een mix van verschillende ingrediënten die het haar versterken en verzachten. Het bevat ook een mix van plantenextracten, zoals rozemarijn, kamille en aloë vera, die helpen bij het verzorgen van de wimpers en het versterken van het haar. De sterkte lijm is ontwikkeld om de wimpers te liften en te versterken. De lijm is helemaal doorzichtig en werkt het beste als u het opsmeert en dan laat drogen totdat het bijna droog is en dan de delen op elkaar plakt. Ook is er het wimperserum dat de wimpers verzacht en versterkt. Het bevat ook een mix van ingrediënten, waaronder vitamine E, biotine, en een krachtig extract van tarwekiemen, dat helpt om de wimpers te ver.

Veelgestelde vragen over Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller.

Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. wordt verkocht met een inhoud van 30 ml. Het heeft tevens een gewicht van 124 g

De kleur waarin Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Heldere doorzichtige lijm op waterbasis. Werkt het beste als deze bijna droog is en dan de delen vastplakken.

Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Wimperlifting Set Lash Lift Kit met Sterke Lijm Wimperserums met Wenkbrauw Gel Lash Lift Set Wimperkruller. 3 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica