1. overige producten
  2. Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. Op deze pagina weet je precies wat Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

Kleur

Wit

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

417 g

Omschrijving van Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

Daniqqi biedt het beste van twee werelden met de 80 Watt UV LED Gel Lamp Nagels 45 Leds Nagellamp. Deze professionele nagel droger is ideaal voor het drogen van al uw nagels, of het nu gaat om vingernagels of teennagels. Met 45 Leds is deze lamp een van de krachtigste professionele nagel drogers die op de markt verkrijgbaar is. Deze gel nagel droger is voorzien van een timer, waarmee u de tijd kunt instellen die u nodig heeft om uw nagels te drogen. De timer is in te stellen van 30 seconden tot 5 minuten. U kunt ook kiezen voor de automatische stand, waarmee de lamp automatisch uitschakelt na het drogen van uw nagels. Verder is de lamp uitgerust met een temperatuurregelaar, waarmee u de temperatuur kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Zo kunt u de lamp instellen op een lagere temperatuur om uw nagels te drogen zonder dat ze uitdrogen. Daniqqi's 80 Watt UV LED Gel Lamp Nagels 45 Leds Nagellamp is de perfecte nagel droger voor professionele resultaten. Of u nu thuis of in een salon werkt, deze lamp is een must-have voor het drogen van al uw nagels.

Veelgestelde vragen over Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp.

Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 417 g

De kleur waarin Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. verkocht wordt is Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Daniqqi 80 Watt UV LED lamp nagels 45 Leds Nagellamp. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica