1. overige producten
  2. Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak.

Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. Op deze pagina weet je precies wat Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak.

Kleur

Transparant

Ingrediënten

Niet van toepassing

Inhoud

15 ml

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

30 g

Omschrijving van Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak.

De Rubber Base Coat Gellak van Pink Gellac is een transparante nagellak met een inhoud van 15ml die je eenvoudig kunt gebruiken voor het creëren van gelnagels. Deze speciale lak is speciaal gemaakt voor het gebruik met een LED lamp. Je begint met het opruwen van de nagels met een polijstblok en maakt de nagels vervolgens vetvrij met de bijbehorende Cleaner. Breng daarna een dun laagje Rubber Base Coat aan op de nagels en hard deze uit onder de LED lamp. Vervolgens kun je je favoriete Pink Gellac kleur nagellak aanbrengen. Om een mooi resultaat te krijgen, sluit je af met een Ultra Shine topcoat die je ook onder de lamp laat uitharden. Deze producten van Pink Gellac zijn gemakkelijk te vinden in de winkel.

Veelgestelde vragen over Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak.

Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. wordt verkocht met een inhoud van 15 ml. Het heeft tevens een gewicht van 30 g

De kleur waarin Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. verkocht wordt is Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Niet van toepassing

Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Pink Gellac Rubber Base Coat Gellak 15ml Transparant voor Gelnagels Gel Nagellak. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica