Dansschool Kroon

Dansschool Kroon is een Dansschool gelegen aan Voermanstraat 355 in Gorinchem.

Meer informatie over Dansschool Kroon in Gorinchem

Dansschool Kroon is een Dansschool gelegen in Gorinchem op Voermanstraat 355.

Kom erachter wat Dansschool Kroon voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Kroon om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij Dansschool Kroon op de juiste plek. Bij Dansschool Kroon kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Kroon in Gorinchem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Voermanstraat 355 in Gorinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorinchem of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Kroon. Je kan Dansschool Kroon telefonisch bereiken op: 31 6 42992329 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Kroon en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Kroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Kroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Kroon

Bezoekers bekeken ook