1. overige producten
  2. Nagellak Remover Clips 10 stuks.

Nagellak Remover Clips 10 stuks.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Nagellak Remover Clips 10 stuks. Op deze pagina weet je precies wat Nagellak Remover Clips 10 stuks. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Nagellak Remover Clips 10 stuks. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Nagellak Remover Clips 10 stuks.

Kleur

Ingrediënten

Kunststof

Inhoud

3 l

Houdbaarheid na opening

999 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

0.05 kg

Omschrijving van Nagellak Remover Clips 10 stuks.

Onze Nagellak Remover Clips bieden je de perfecte oplossing voor het verwijderen van nagellak. Deze clips komen in een verpakking van 10 stuks en zijn gemaakt van sterk plastic materiaal die je gewoon opnieuw kunt gebruiken. De clips zijn perfect voor zowel korte als lange nagels. Je vult de clips met nagellak remover en daarna stop je je vingers erin. De nagellak wordt snel en makkelijk verwijderd. De clips hebben een speciale vorm waardoor ze gemakkelijk vast te houden zijn en je precies bij je nagels kunt komen. De clips zijn ook makkelijk te reinigen, waardoor je ze vele malen kunt gebruiken. Met onze Nagellak Remover Clips heb je een product dat je gemakkelijk kunt gebruiken en dat je vele malen kunt hergebruiken.

Veelgestelde vragen over Nagellak Remover Clips 10 stuks.

Nagellak Remover Clips 10 stuks. wordt verkocht met een inhoud van 3 l. Het heeft tevens een gewicht van 0.05 kg

De kleur waarin Nagellak Remover Clips 10 stuks. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Nagellak Remover Clips 10 stuks. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Kunststof

Nagellak Remover Clips 10 stuks. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar Nagellak Remover Clips 10 stuks. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Nagellak Remover Clips 10 stuks. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Nagellak Remover Clips 10 stuks. 999 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica