1. overige producten
  2. Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant.

Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. Op deze pagina weet je precies wat Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant.

Kleur

Transparant

Ingrediënten

Isopropyl Alcohol, Ethyl Acetate, Isobutyl Acetate

Inhoud

15 ml

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

250 g

Omschrijving van Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant.

Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant is een revolutionaire gellak met een unieke formule. Deze nagel ontvetter is perfect om je gellak eraf te halen. De romige substantie zorgt ervoor dat je nagels er goed uitzien na het aanbrengen en geeft extra stevigheid aan je nagels. De transparante kleur zorgt ervoor dat je een mooi resultaat krijgt na twee lagen. De gellak van Pink Gellac is een milieuvriendelijke optie met een 100% Vegan en HEMA free formule. Je nagels blijven bij het gebruik van de gellak in perfecte staat. Het is een veilige optie die je nagels gezond houdt. Bovendien is het makkelijk om de nagellak te verwijderen met de remover van Pink Gellac. Deze remover is speciaal ontwikkeld om je gellak er op een veilige manier af te halen.

Veelgestelde vragen over Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant.

Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. wordt verkocht met een inhoud van 15 ml. Het heeft tevens een gewicht van 250 g

De kleur waarin Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. verkocht wordt is Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Isopropyl Alcohol, Ethyl Acetate, Isobutyl Acetate

Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Pink Gellac Nail Cleaner voor Gelnagels 15ml Nagel Ontvetter Gellak Cleaner Transparant. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica