1. overige producten
  2. L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black.

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. Op deze pagina weet je precies wat L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black.

Kleur

Zwart

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

10 g

Omschrijving van L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black.

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black is een revolutionaire mascara die je wimpers naar een compleet nieuw niveau tilt! De unieke formule bevat 1.2mm stretching micro-vezels om je wimpers te verlengen. De telescopische borstel volgt exact de vorm van je oogleden en omhult en verlengt iedere wimper in slechts één beweging. Eenmaal aangebracht geeft de mascara je wimpers intens volume en een intense zwarte kleur. De mascara geeft je wimpers een dramatische look zonder dat je ze overmatig hoeft te verzwaren. Dankzij het speciale applicatorpenseel kan je je wimpers met precisie verdelen zodat je een perfect gescheiden look krijgt. De formule is vrij van olie en is daarom perfect voor alle soorten ogen. Deze mascara blijft de hele dag perfect zitten en is eenvoudig te verwijderen met een zachte make-up remover. Probeer L’Oréal Telescopic Mascara Extra Black voor een verbluffend resultaat!

Veelgestelde vragen over L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black.

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 10 g

De kleur waarin L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. verkocht wordt is Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. bestaat uit de volgende ingrediënten:

L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt L’Oréal Paris Telescopic Mascara Extra Black. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica