1. overige producten
  2. Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml.

Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. Op deze pagina weet je precies wat Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml.

Kleur

Ingrediënten

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Chamomilla Recutitia Flower Extract Panthenol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid Isopropyl Cloprostenate

Inhoud

3 ml

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Duitsland

27 g

Omschrijving van Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml.

Aphro Celina Eyelash Wimperserum is een revolutionaire formule die ontwikkeld is om de wimpers en wenkbrauwen te revitaliseren en te stimuleren. Het serum is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die de haargroei helpen stimuleren. Het serum is ook verrijkt met vitamine E, dat de wimpers en wenkbrauwen meer voeding geeft. Door het gebruik van Aphro Celina Eyelash, zullen je wimpers en wenkbrauwen niet alleen langer en dikker worden, maar ook een tint donkerder kleuren. Met Aphro Celina Eyelash Wimperserum krijg je een merkbaar resultaat binnen enkele weken. U kunt het serum twee maal per dag aanbrengen en u zult al snel zien hoe uw wimpers en wenkbrauwen er gezonder en steviger uitzien. Na verloop van tijd zal het serum ook de structuur van de wimpers en wenkbrauwen verbeteren, waardoor ze er dikker en steviger uit zullen zien. Het serum is geschikt voor alle huidtypes en is verpakt in een handige 3 ml fles.

Veelgestelde vragen over Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml.

Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. wordt verkocht met een inhoud van 3 ml. Het heeft tevens een gewicht van 27 g

De kleur waarin Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Chamomilla Recutitia Flower Extract Panthenol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid Isopropyl Cloprostenate

Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. vindt zijn origine in Duitsland. Dit is de plek waar Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Aphro Celina Eyelash Wimperserum 3 ml. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica