Latin Groove

Latin Groove is een Dansschool gelegen aan Kampenweg 7 in Almere.

Meer informatie over Latin Groove in Almere

Latin Groove is een Dansschool gelegen in Almere op Kampenweg 7.

Kom erachter wat Latin Groove voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Latin Groove om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Almere? Dan ben je bij Latin Groove op de juiste plek. Bij Latin Groove kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Latin Groove in Almere is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kampenweg 7 in Almere. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almere of niet, iedereen is welkom bij Latin Groove. Je kan Latin Groove telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Latin Groove en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Latin Groove? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Latin Groove het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Latin Groove

Bezoekers bekeken ook