1. overige producten
  2. NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml.

NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. Op deze pagina weet je precies wat NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml.

Kleur

Ingrediënten

Ingredientes: Water / Aqua / Eau, Alcohol, Propylene Glycol, PVP, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Niacinamide.

Inhoud

60 ml

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

VS

76 g

Omschrijving van NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml.

De NYX Professional Makeup Setting Spray is een ideale manier om je make-up look langer te laten duren. De spray is speciaal ontwikkeld om je make-up te fixeren zodat het er fris en stralend uitziet. Deze MSS02 spray heeft een Dewy finish en zal je make-up helpen om langer te blijven zitten. De spray is gemakkelijk aan te brengen en geeft je make-up een aangename verfrissing. Het is gemaakt met een hydraterende formule die de huid van vocht voorziet en zo je make-up fris en stralend houdt. Deze spray is ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid, omdat de formule vrij van parabenen is. Bovendien is het verrijkt met vitamine E en aloë vera, waardoor je huid gehydrateerd blijft en er gezond uitziet. De spray is zacht genoeg om dagelijks te gebruiken en zal je make-up helpen om de hele dag mooi te blijven.

Veelgestelde vragen over NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml.

NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. wordt verkocht met een inhoud van 60 ml. Het heeft tevens een gewicht van 76 g

De kleur waarin NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Ingredientes: Water / Aqua / Eau, Alcohol, Propylene Glycol, PVP, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Niacinamide.

NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. vindt zijn origine in VS. Dit is de plek waar NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Dewy MSS02 Setting Spray 60 ml. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica