Salsacademy Dance

Salsacademy Dance is een Dansschool gelegen aan Bovendonk 111 in Roosendaal.

Meer informatie over Salsacademy Dance in Roosendaal

Salsacademy Dance is een Dansschool gelegen in Roosendaal op Bovendonk 111.

Kom erachter wat Salsacademy Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Salsacademy Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Salsacademy Dance op de juiste plek. Bij Salsacademy Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Salsacademy Dance in Roosendaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bovendonk 111 in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen is welkom bij Salsacademy Dance. Je kan Salsacademy Dance telefonisch bereiken op: 31 6 22581113 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://salsacademy.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Salsacademy Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Salsacademy Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsacademy Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsacademy Dance

Bezoekers bekeken ook