1. overige producten
  2. Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS.

Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. Op deze pagina weet je precies wat Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS.

Kleur

zwart

Ingrediënten

Inhoud

90 g

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.09 kg

Omschrijving van Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS.

Met deze nagelknipper set van twee maak je het knippen van je nagels zo makkelijk mogelijk. De knipper is gemaakt van stevig RVS waardoor je de nagels met precisie kunt knippen. Er zit een gewone nagelknipper bij en ook een mini knipper, ideaal voor kleine vingernagels. De knipper ligt comfortabel in de hand en heeft een handige vijl aan de bovenkant. Met deze set kun je je nagels goed verzorgen. Ook is het ideaal om mee te nemen op reis. De set is klein, licht en stevig waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in je tas of koffer. Daarnaast is de knipper gemaakt van RVS wat de hygiëne garandeert, je hoeft je dus geen zorgen te maken over bacteriën. Je kunt er op vertrouwen dat je na het knippen van je nagels altijd schone en verzorgde nagels hebt.

Veelgestelde vragen over Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS.

Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. wordt verkocht met een inhoud van 90 g. Het heeft tevens een gewicht van 0.09 kg

De kleur waarin Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. verkocht wordt is zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Nagelknipper Set van 2 Voor Vingernagels en Teennagels Teennagelknipper RVS. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica