1. overige producten
  2. Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot.

Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. Op deze pagina weet je precies wat Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot.

Kleur

Wit 10x vergroot | Wit

Ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

374 g

Omschrijving van Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot.

Met deze innovatieve make-up spiegel met verlichting ben je altijd en overal goed voorbereid. De verlichting is in 3 tinten instelbaar, waardoor je altijd het juiste licht hebt voor het aanbrengen van je make-up. De 10x vergrotende functie betekent dat je elk klein detail kunt zien wat het make-up, epileren en scheren gemakkelijker maakt. Door de sterke zuignap is de spiegel zeer geschikt voor elk glad oppervlak. De spiegel kan eenvoudig gedraaid worden en is hierdoor ook ideaal om mee te nemen op reis. Met dit handige apparaat heb je altijd goede verlichting bij de hand!

Veelgestelde vragen over Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot.

Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 374 g

De kleur waarin Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. verkocht wordt is Wit 10x vergroot | Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Innovision Make up spiegel met verlichting en zuignap 360° verstelbaar 10x vergroot. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica