1. overige producten
  2. Nanolash Wimperserum.

Nanolash Wimperserum.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Nanolash Wimperserum. Op deze pagina weet je precies wat Nanolash Wimperserum. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Nanolash Wimperserum. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Nanolash Wimperserum.

Kleur

Ingrediënten

Aqua, Ethyl Tafluprostamide, Euphrasia Officinalis Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Triethanolamine

Inhoud

3 ml

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Engeland

37 g

Omschrijving van Nanolash Wimperserum.

Nanolash Wimperserum is een revolutionaire formule die de lengte en kracht van de wimpers verhoogt. De unieke formule wordt snel opgenomen in de haarwortels en werkt op celniveau om de haarzakjes te voeden. Nanolash Eyelash Serum is klinisch getest en bewezen dat het werkt. Na regelmatig gebruik zullen uw wimpers langer en sterker worden, en soms zelfs donkerder. Nanolash Wimperserum geeft resultaten binnen 4-6 weken. De formule is zacht voor de ogen en bevat geen parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Het is hypo-allergeen en kan zonder enige angst worden gebruikt. U hoeft alleen 's nachts te gebruiken, omdat het de beste resultaten geeft als de ingrediënten de hele nacht op uw wimpers kunnen werken. Gebruik Nanolash Wimperserum om uw natuurlijke schoonheid te versterken en ervoor te zorgen dat uw wimpers er gezond en mooi uitzien.

Veelgestelde vragen over Nanolash Wimperserum.

Nanolash Wimperserum. wordt verkocht met een inhoud van 3 ml. Het heeft tevens een gewicht van 37 g

De kleur waarin Nanolash Wimperserum. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Nanolash Wimperserum. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Aqua, Ethyl Tafluprostamide, Euphrasia Officinalis Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Alcohol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Triethanolamine

Nanolash Wimperserum. vindt zijn origine in Engeland. Dit is de plek waar Nanolash Wimperserum. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Nanolash Wimperserum. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Nanolash Wimperserum. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica